Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Bjällra of Sweden

Bjällra of Sweden- glamorösa kvalitetsprodukter för stilmedvetna familjer

Det svenska familjeföretaget Bjällra of Sweden har i sin produktion adderat lite mera lyx och flärd än vad som traditionellt kännetecknar baby- och barnprodukter. Här hittar du pälsprydda åkpåsar, smarta multibags, leopardmönstrade sittdynor och annat som verkligen sticker ut från mängden. Vad sägs till exempel om en haklapp i sidenimitation med tjusig volang runt kanten eller en anatomisk tröstnapp i rosa eller ljusblå metallic? Napparna finns givetvis även i könsneutrala toner som silver och guld och är en perfekt gåva att ge bort i till exempel doppresent. Bjällra of Sweden vill lägga ett skimmer av lyx över småbarnsåren. Därför är deras produkter inte bara oemotståndligt vackra utan även designade med komfort och funktionalitet i fokus.

Klass och praktisk funktion

Bjällra of Sweden gör något som få andra varumärken gör, de har inte bara tittat på befintliga behov utan även tagit hänsyn till fåfänga önskningar och skapat sina produkter utifrån detta, helt utan att kompromissa med kvaliteten i produkterna. Detta har gjort dem unika på marknaden och har du en gång skaffat dig någonting signerat Bjällra of Sweden, så vill du sannolikt ha mer.
* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00


010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige