Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

BLACK WEEK ÄR IGÅNG | KAMPANJ PÅ HELA SORTIMENTET*!

Skötbord

Praktiska skötbord och skötbyråer

Ett skötbord är helt enkelt en nödvändighet för småbarnsfamiljer, oavsett hur de bor. Därför tycker vi att det är viktigt att det finns alternativ som speglar att familjer kan ha olika boendeförhållanden. En del kanske behöver ett fällbart vägghängt skötbord att ha i badrummet eller barnrummet. Andra kanske vill ha ett skötbord med mycket förvaring för blöjor, nya kläder och tvättlappar. Skötbordet kanske behöver kunna flyttas smidigt och därför måste det ha hjul, som går att låsa? Oavsett vilket av dessa behov det gäller så har vi fina skötbord i massiv nordisk björk som är av hög kvalitet och som passar in och assisterar föräldrar i deras olika livssituationer.

Gemensamt för alla skötbord och skötbyråer är att de är praktiska och utformade för att vara funktionella för både föräldrar och barn. Till exempel har vi en modell som är designad som en byrå och där skötbordet går att ta av och på. Detta är ytterst praktiskt eftersom föräldrar antagligen vill kunna använda möblerna även efter blöjåldern. Här hittar du också en fiffig lösning med skötbord som kan fästas på barnets spjälsäng, när det finns ytterst lite plats för ett skötbord i övrigt. Allt för att göra livet för småbarnsföräldrar och deras barn så smidigt som möjligt!

* Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Black Week erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller att nyttja i efterhand. Gäller ej produkter  Britax Premium Line eller Cybex Platinum.