Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Filtar

Filtar för barn och bebisar

Som ni vet har små barn svårt att anpassa sin egen kroppsvärme efter den temperatur som råder. Därför är det viktigt att kunna värma barnet om det skulle vara kallt ute, eller till och med bara i skuggan en sommardag. Då är det bra och smidigt med en fin och mjuk filt för att skydda barnet mot temperaturskillnader. Hos oss hittar du ett flertal mysiga och härliga filtar som passar för flera väderförhållanden. De kommer även i flera fina modeller, färger och material.

Olika typer av filtar

Vi erbjuder ett mycket varierat utbud av filtar, bland annat så kallade gallerfiltar. Det är ett smidigt alternativ speciellt när det är lite varmare ute och man ändå som förälder vill att barnet ska ha en skön kroppstemperatur. Med gallerfilten kan barnets temperatur regleras åt båda hållen. Självklart har vi även filtar utan galler, för de dagar då det krävs något tjockare för att hålla barnet varmt. Materialen vi använder till våra filtar är som alltid av bästa kvalitet, och vi använder bara allergitestade råvaror från leverantörer som är certifierade.

* Läs mer
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige