Sökresultat

JUST NU! FÅ ETT PRESENTKORT PÅ 1.000 kr vid köp över 10.000 kr ♥

Nappar & Napphållare

Nappar & Napphållare

Nappen är viktig för många barn och för att den ska finnas nära till hands och inte tappas bort är en fin napphållare det perfekta valet av produkt. Välj bland olika nappar och napphållare, mixa och matcha som du vill eller köp flera för olika tillfällen! Söta, tuffa, stilrena eller färgglada napphållare och nappar finner du under denna kategori dit vi har samlat samtliga nappar och napphållare i vårt sortiment. Bland napparna finner du olika storlekar som passar från nyfödd och ända upp i 2-3 års ålder. Man rekommenderar att barnet inte ska använda napp efter 3 års ålder då det kan påverka talutveckling och tänderna negativt.

En gåva för bebisen

En napp och napphållare kan med fördel även ges bort som gåva! Det finns vackra napphållare från välkända märken så som till exempel Elodie Details med matchande nappar och napphållare. Ett set är en uppskattad gåva och kommer garanterat till användning. En napphållare är perfekt under dagen, men man ska helst inte använda napphållare eller nappband under natten av säkerhetsskäl. Välj heller inte nappband som är längre än nödvändigt så att bandet inte kan vira sig runt barnet och orsaka en farlig situation.
* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige