Köpinformation Pyret & Snäckan AB

 

Fullständiga köpvillkor

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på http://www.pyretosnackan.se. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation:

Pyret & Snäckan AB
Organisationsnummer: 556890-7025
Handelsvägen 22
24534 Staffanstorp
http://www.pyretosnackan.se

Handla på http://www.pyretosnackan.se

Pyret & Snäckan AB säljer endast till privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via http://www.pyretosnackan.se eller via e-post [email protected] Om du skulle ändra dig kan du också ändra din beställning eller göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss, inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Pyret & Snäckan AB följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser hos http://www.pyretosnackan.se är inklusive moms. Pyret & Snäckan AB använder Klarna (Klarna AB, organisationsnummer 556737-0431) som mellanhand för hantering av betalningar. Fakturabetalning är förvalt betalningsalternativ, du kan även välja delbetalning med Klarna konto, Klarna kortbetalning (VISA & Mastercard samt American Express) samt Klarna direktbetalning via din bank.
-Förskottsbetalning

Mer information och villkor om betalning finns avsnitt §5. Betalning i köpvillkoren.


Leveranstid

Produkter levereras direkt till den adress du uppgivit vid beställning i samarbete med logistikpartners. Vi erbjuder även dig att hämta ut beställda produkter direkt i butik. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser med vissa fraktalternativ.

Schenker ombud levereras inom 1-3 helgfria vardagar i samarbete med Schenker.

Schenker Hemleverans Dag levereras hem till dörren inom 1-3 helgfria vardagar i samarbete med Schenker.

Upphämtning i butik kan göras direkt efter det att du gjort beställningen.

Fraktkostnad

En fraktkostnad om 59 kr inklusive moms tillkommer vid varje beställning.

Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7. Leverans i köpvillkoren.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos Pyret & Snäckan AB. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Om du vill utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta oss via e-post på: [email protected] eller på telefonnummer: 010-33 00 777.

30 dagars öppet köp - Fri returfrakt!

Öppet köp erbjuds i 30 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper Pyret & Snäckan AB produkter till det värde som kunden du betalt för produkterna och står även för returfrakten.

30 dagars bytesrätt - Fri returfrakt!

Du har rätt att byta produkt under 30 dagar från det att produkten levererats till dig. Vid byte av produkter får du ett i tillgodohavande hos oss som du kan använda för ett nytt köp.

Mer information och villkor om ångerrätten, öppet köp och bytesrätt finns under avsnitt §8. Ångerrätt och återköp i köpvillkoren.

Reklamation

Hos Pyret & Snäckan AB har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: [email protected] eller via telefon: 010-33 00 777.

Handla tryggt med garanti

Vissa produkter omfattas av garanti utöver reklamationsvillkoren.
Mer information och villkor om reklamationer och garanti finns under avsnitt §9. Reklamation och garanti i köpvillkoren.

Returer

Registrera gärna din retur vid ett återköps- eller reklamationsärende direkt i butiken på följande länk. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder ett spårbart fraktsätt vid returen.

Gratis retur med förbetald returfraktsedel
För att returnera produkter med den förbetalda returfraktsedeln skall du kontakta Pyret & Snäckan AB. Nyttjande av returfraktsedeln är gratis för dig som kund så att du tryggt och enkelt skall kunna returnera produkter.

Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10. Returer i köpvillkoren.

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.

E-avtalet Köpinformation - Versionsnummer: 406-343-464