Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Presentkort på köpet! 1000:- vid köp över 10.000:- & 2.000:- vid köp över 20.000:-. Gäller ej kampanjer.

Thule tillbehör

Thule- en värld av barnvagnar och tillbehör

Allt ifrån regnskydd till extra lås eller bromsar för din barnvagn finns i Thules gedigna utbud av tillbehör. Thule har många års erfarenhet i branschen och förstår att det krävs smarta lösningar för att få vardagen som småbarnsförälder att fungera på bästa sätt. Barnets komfort är A och O och om den lille trivs i vagnen så är mycket vunnet. Du ökar ditt barns trivsel i vagnen genom klassiska tillbehör som exempelvis vadderade dynor eller mysiga åkpåsar, men även med tillbehör av modern karaktär, som exempelvis en snack tray eller mugghållare.

I Thules sortiment finns något för alla

Thule ger dig möjlighet att anpassa vagnen efter dina och ditt barns behov. Cykelkit är populära och gör att du på ett enkelt sätt kan fästa vagnen bakom cykeln och cykla till den destination där du vill promenera eller jogga. Vissa av Thules modeller kan även användas med en så kallad Car Seat Adapter, vilket gör att du använda ditt babyskydd även i barnvagnen vid behov. Du klickar då enkelt fast babybilstolen i vagnen med ett särskilt lås så att ditt lilla barn lugnt kan sova vidare trots att du kliver ur bilen.
* Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller vagn för minst 10 000:-, gäller ej produkter och paket på kampanjpris eller Britax Premium Line.