Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Stokke

Stokke – flexibilitet när den är som bäst

 

Stokke är ett norskt företag som tillverkar barnvagnar av högsta kvalitet. Företaget var faktiskt först med att tillverka barnstolar där sitsen var extra högt upp. Idag kan du köpa många olika modeller av barnvagnar från Stokke som exempelvis praktiska sulkys, sittvagnar och kombivagnar. Något du alltid hittar i Stokkes barnvagnar, oavsett vilken modell du väljer, är ergonomi. Företaget fokuserar stenhårt på att skapa vagnar som är så bekväma för barnet som möjligt. Sitsarna är lätt skålformade och har justerbara fotstöd. Även för dig som förälder är vagnarna både bekväma och enkla att dra samtidigt som du kan justera handtaget i önskad höjd.

 

Något som Stokke alltid använder som inspiration till sina barnvagnar är kontakten mellan barn och förälder. För att du som förälder ska komma nära ditt barn och för att ni ska knyta an hittar du en högre sits på nästan alla barnvagnar från Stokke. Det är mysigt att få se sitt barn ordentligt samtidigt som det finns fördelar med en högre sits – du slipper böja dig när du ska ta upp ditt barn. Barnvagnar från Stokke har många användbara funktioner och smarta finesser som förenklar vardagen för dig som förälder. Dessutom är vagnarna utvecklade i en ren och snygg design och kommer i många olika färger. Med rejäla och helt svängbara hjul kan du lätt köra vagnen både på plant och ojämnt underlag. En bra stötdämpning i sitsen samt en mjuk madrass i liggdelen gör att barnet får en behaglig åktur.

* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige