OM PYRET & SNÄCKAN

Pyret & Snäckan AB grundades och drivs utav Hanna & John Hadenius sedan starten 2011. Pyret & Snäckan växte fram under samtal med vänner och bekanta som hade fått barn.VD - John Hadenius Ett återkommande ämne var problemen med att hitta en barnvagn. De ville ha både kvalité och ett överkomligt pris. Varje gång vi hörde om hur krångligt det var växte frustrationen. Alla föräldrar behöver en bra barnvagn.

Varför skulle det vara så svårt att hitta en?

Vi lät frustrationen bli inspiration och började fundera på lösningar. Om ingen annan kunde tillhandahålla kvalitetsvagnar så fick vi göra det själva! Vår familj skulle starta ett företag för att sälja barnvagnar. De första stegen handlade om att knyta kontakter och välja ut de bästa märkena.

Tanken var att skapa en motvikt till de butiker som erbjöd alla typer av barnvagnar utan några förbehåll. De kunder som kom till oss skulle veta att de fick en bra vagn. Vi skulle kunna allt om våra produkter för att säkerställa att alla kunder fick bästa möjliga hjälp. När vi hittat de vagnar vi ville satsa på växte butiken fram. Vi utgick från vad våra kunder, främst nyblivna föräldrar, ville ha.

De tre nyckelorden blev kvalité, god service och snabba leveranser. Tillsammans definerade vi service som att alltid utgå från kundens önskemål och behov. Vi ville skapa en atmosfär där vi kunde hjälpa alla kunder att hitta rätt produkt för just dem. Vårt koncept uppskattades. Sortimentet breddades med fler produkter för familjen som precis blivit större. Oavsett hur vårt utbud anpassas kommer vi aldrig ändra vår vision med dig i centrum.

P&S Sweden AB - Org.nr: 559156-7093 - Registerade för F-skatt