Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Mountain Buggy Tillbehör

Mountain Buggy har många smarta lösningar i sitt sortiment för att möta olika familjers önskemål och behov. Mountain Buggy tillbehör delas upp i kategorierna Urban Jungle (kompatibla med Terrain och + One), Urban Jungle Duo och Swift (kompatibla med Duet). Välj bland olika liggdelar, sitsinlägg, åkpåsar, sol- och regnskydd. Mountain Buggy erbjuder även läckra Free Rider, en åkbräda som även kan användas som sparkcykel. Free Rider kopplas på och av barnvagnen med ett enkelt grepp. Behändig är också adaptern för bilstol, kompatibel med Maxi Cosis bilstolar. Mountain Buggy tillbehör kännetecknas av hög kvalitet och praktikalitet. En barnvagn och dess tillbehör ska göra livet enklare och roligare för både barn och föräldrar. Vagnen ska vara en glädje att köra och färdas med. Den skall klara vardagens tuffa tag och gärna förbli aktuell i sin design. Mountain Buggy tar uppdraget att skapa förstklassiga barnvagnar på stort allvar och urvalet på deras tillbehör bekräftar deras genomtänkta koncept.

* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.