Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

VI FIRAR 1 ADVENT! | KAMPANJ PÅ UTVALT SORTIMENT |

 
Maxi-Cosi Tinca Essential Black
Maxi-Cosi Tinca Essential Black
Maxi-Cosi Tinca Essential Black
Maxi-Cosi Tinca Essential Black
Maxi-Cosi Tinca Essential Black
×
Maxi-Cosi Tinca Essential Black
Maxi-Cosi Tinca Essential Black


Maxi-Cosi Tinca Essential Black

Säkerhet är det viktigaste när det kommer till bilbarnstolar och det är ingenting som man ska ta lätt på - det innebär dock inte att man inte kan ha ett lätt babyskydd med hög säkerhet. Tinca från Maxi-Cosi har en vikt på endast 3,2 kg och är ett i-Size godkänt babyskydd som utformats för smidighet för förälder.

Tinca passar både i bilen som bältesmonterad, tillsammans med ISOFIX basen som säkerställer enkel och säker installation och även på barnvagnen med adapter på. Babyskyddet är enkel att flytta från bil till vagn tack vare den låga vikten, men ändå bekväm och säker för ert barn. Till Tinca kommer ett spädbarnsinlägg med nackstödsdyna och även en stor sufflett med UV-solskydd som kan fällas i olika nivåer.

Maxi-Cosi Tinca som uppfyller i-Size ger säkert bakåtvänt resande med extra skydd för barnets huvud och nacke. Spädbarnsinlägget ser till att barnets huvud ligger säkert och bekvämt tack vare den perfekta passformen. Dessutom har Tinca Side Impact Protection för ytterligare skydd. Det innebär att Tinca har ett förbättrat stötabsorberande material, som absorberar ännu mer kraft från en stöt om en olycka skulle inträffa.

Maxi-Cosi Tinca passar i de flesta bilar, du behöver inte oroa dig om du använder olika bilar eftersom barnet alltid sitter säkert och bekvämt i denna i-Size-bilbarnstol tillsammans med ISOFIX bilbasen. Det här bekväma babyskyddet kan installeras antingen med säkerhetsbälte eller ISOFIX-fästen.

Vid ISOFIX-installation behöver du köpa till rätt basfäste. Anslut basen till bilens ISOFIX-fästen och låt den sitta installerad i bilen, när du behöver komma in i eller ut ur bilen fästs babyskyddet Tinca på basen med en enkel klickfunktion. Visuella indikatorer visar när din Maxi-Cosi-bilbarnstol är korrekt fäst och du är klar att åka. Tinca kan installeras med Family Fix 2 och FamilyFix3

Vid bältesmontering använder du ingen bilbas och bältar fast babyskyddet på sätet. 

 
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Black Week erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller att nyttja i efterhand. Gäller ej produkter  Britax Premium Line eller Cybex Platinum.