Sökresultat

JUST NU! FÅ ETT PRESENTKORT PÅ 1.000 kr vid köp över 10.000 kr ♥

Maxi-Cosi

Maxi Cosi – för dig i farten

 

Maxi Cosi är ett stort och välkänt varumärke som i början av sin karriär tillverkade och sålde bilbarnstolar. Idag tillverkar Maxi Cosi kvalitativa barnvagnar i olika modeller. Vad Maxi Cosi verkligen har fokuserat på är att tillverka barnvagnar och smarta tillbehör för en aktiv livsstil. Med olika barnvagnar och bilstolar från Maxi Cosi kan barnet sova i samma bilstol som du sedan klickar i barnvagnen. För dig som letar efter en smidig och bekväm barnvagn har Maxi Cosi flera riktigt bra modeller att välja bland. En stor fördel med företagets barnvagnar är att de är relativt kompakta men ändå rymliga. Du kan på ett enkelt sätt vända sittdelen så barnet tittar framåt eller på dig. Om du köper till en liggdel kan sittvagnarna fungera perfekt som duovagn.

 

Barnets säkerhet är det absolut viktigaste när det kommer till barnvagnar och Maxi Cosi har verkligen lyckats förena säkerhet, komfort och stil på ett komplett sätt. Med ett fempunktsbälte sitter barnet fast ordentligt och med vadderade axelremmar sitter barnet även bekvämt. Med tåliga hjul och bra stötdämpning kan både du och barnet få en behaglig tur med vagnen. Förvaringsutrymmet i Maxi Cosi är väldigt rymligt och du kan få plats med både skötväska och extrakläder. Även om det är roligt för barnet att titta ut på världen kan det ibland också vara mysigt att få vara för sig själv i vagnen. Med en rejäl sufflett som går att dra ner väldigt långt kan barnet få vara i fred.

* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige