Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Gravidkläder

Gravidkläder

Det ska vara roligt att shoppa kläder, fast man är gravid! Vi har ett sortiment av roliga och trendiga mammakläder från de mest välkända märkena som finns på marknaden. När du klär dig för två, så är det viktigt att materialen är mjuka och behagliga, samt att kläderna sitter rätt för att hylla den förändring som sker. Tanken är inte att dölja den växande magen, utan att klä sig kvinnligt och feminint och framförallt bekvämt! Man behöver inte klä sig tråkigt bara för att man väntar barn, tvärtom! Det ger dig en möjlighet att upptäcka en helt annan värld av fantastiska plagg som passar även efter graviditeten.

Stort utbud av plagg

I vårt sortiment av mammakläder kan du hitta klänningar, tröjor, byxor och underkläder som passar när kroppen går igenom denna enorma förändring. Under den första tiden av graviditeten kan man oftast bära sina vanliga kläder, men så småningom måste man investera i ett par bekväma plagg för att klara av den sista biten. Oavsett om du letar efter en festklänning, en bekväm bh eller sköna vardagsplagg, så hittar du det du söker under denna kategori. De flesta plagg är dessutom så pass snygga och smart designade att du kan fortsätta att använda dem även efter din graviditet eller under tiden du ammar.
* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.