Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Bärsjalar

Bärsjalar

Bärsjalar har vuxit i popularitet under de senaste åren och ger de klassiska bärselarna ett välkommet alternativ. Bärselarna är egentligen ett långt tygstycke som lindas runt kroppen och genom vilken man kan bära sitt barn med händerna fria likt en bärsele. Bärsjalen är mjukare och enligt vissa smidigare än en bärsele, och erbjuder en metod som har fungerat i tusentals år och använts av kvinnor genom tiderna på alla kontinenter. Samtliga bärsjalar i vårt sortiment kommer med en tydlig instruktion om hur du knyter sjalen på bästa sätt för maximal komfort för dig och ditt barn.

Olika längd och mönster

Bärsjalar erbjuder ett ergonomiskt alternativ till bärselar och kommer i olika material, längder och färger. Bärsjalarna passar bäst till riktigt små barn och när barnet har vuxit lite och blivit lite tyngre, kan det vara en god idé att knyta till antingen en så kallad långsjal som är en längre variant av bärsjal, eller en bärsele. Oavsett vilken typ av bärsjal eller bärsele du är ute efter så finner du garanterat något som passar i vårt utbud. Vi har bärsjalar och bärselar från välkända varumärken, alla ergonomiskt anpassade och testade enligt europeisk säkerhetsstandard.
* Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Black Week erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller att nyttja i efterhand. Gäller ej produkter  Britax Premium Line eller Cybex Platinum.