Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Amningskläder

Amningskläder

När barnet är fött och kroppen har varit med om stora förändringar så kan det vara skönt med välsittande och praktiska amningskläder. Amningskläderna gör amningen enkel samtidigt som kläderna är gjorda för att vara så bekväma som möjligt. Amningskläder idag är trendiga och snygga, och designade för att passa den moderna kvinnan. Det är viktigt att kunna känna sig kvinnlig och snygg även efter förlossningen, och när kroppen har varit med om denna fantastiska resa. För att kunna amma sitt barn på ett smidigt sätt så är amningsplaggen anpassade till detta på de mest geniala sätten. Ofta är plaggen av omlott-modell, och enkla att kombinera med andra plagg.

Moderiktigt och praktiskt

Bland vårt utbud av amningskläder finner du bh:ar, toppar, t-shirts, klänningar och cardigans. Alla är av välkända märken som specialiserat sig på mamma- och amningskläder och som tillverkar plaggen av högkvalitativa material och trendiga modeller. Amningskläderna ska inte vara något tråkigt, tvärtom! De ska vara en hyllning till ditt nya liv som mamma, samtidigt som de ska få dig att känna dig precis lika trendig som förr, men ända ha ett bibehållet fokus på bekvämlighet. Fast man ammar, så vill man ha kläder för vardag och fest, och vi har något som passar varje tillfälle i vårt sortiment av amningskläder!
* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige