Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Just nu: Presentkort på köpet! 1000:- vid köp över 10.000:- & 2.000:- vid köp över 20.000:-.

Emmaljunga Scooter 4

Scooter 4 S Edge – när du ställer krav på din barnvagn

Tycker inte du också att själva namnet Scooter 4 S andas tuffhet? Det tycker vi, och det stämmer verkligen när det gäller den här vagnen. Du kan använda Scooter 4 S så snart ditt barn klarar av att sitta själv och eftersom den har en extra lång sittdel kan barnet åka i den under flera år.

Scooter 4 S är en smidig och enkelt hopfällbar vagn som tar minimal plats i bilen. Den finns i olika färgval och med lättvikts- alternativt lufthjul beroende på vilken modell du väljer. Det finns även separata hjulpaket att köpa, och utöver de, många andra tillbehör. Modellerna heter Lounge, Outdoor och Competition- de två första levereras med lufthjul medan den sistnämnda kommer med lättviktshjul.

Skön och lättmanövrerad sittvagn med svängbara framhjul

Om man känner behov av en lättsvängd och smidig vagn som är snygg och fungerar bra vid stadskörning så är Scooter 4 S ett solklart val. Det robusta chassit i lättviktsstål är hållbart och finns i flera tuffa färger så att du kan få till exakt den look du önskar.

Hjulen på scooter 4 S är både svängbara och avtagbara. Detta underlättar inte minst vid stadskörning. De kan dessutom låsas så att du enklare kan köra över till exempel en strand eller på ojämnare terräng som i skogen, om du skulle vilja ge dig ut på sådana äventyr.

* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige