Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Just nu: Presentkort på köpet! 1000:- vid köp över 10.000:-* & 2.000:- vid köp över 20.000:-*.

 
Cybex bärsele Yema Click Denim Midnight Blue
×
Cybex bärsele Yema Click Denim Midnight Blue


Cybex bärsele Yema Click Denim Midnight Blue

YEMA är starkt inspirerad av den underbara draperingtendenser från internationella modedesigners . YEMA sätter därför inte bara ny standard för för funktionalitet, utan också inom iögonfallande design. YEMA har nämligen ett antal dolda funktioner, som inte kan ses med blotta ögat.I barnets första månader är det viktigt att ha så mycket fysisk kontakt som möjligt. Vår bärsele skapar ett speciellt band mellan föräldrar och barn, och ger bägge en känsla av trygghet. När barnet ligger på bröstet, känner barnet hjärtslagen, som barnet känner igen från livmodern. Kroppskontakt , värme och lukt gör att ditt barn känner sig trygg och skyddat. Bärselen YEMA är en produkt som inte bara främjar en sund utveckling utan lämnar även ett sant design statement.

 

Tack vare den dolda, justerbart sätepanelen och det justerbara huvudstödet kan bärselen växa med barnet. Den kan användas direkt från födseln och upp till 2 år (3,5 kg-12kg,ungefär 86cm) och erbjuder 3 bär positioner: mot bärarens framsida, på höften och ryggen.

 

En välbekant röst, en behaglig värme och en unik doft - en bärsele intensifierar det viktiga banden mellan barn och föräldrar. Att bära sitt barn skapar förtroende mellan föräldrar och barn och stimulerar samtidigt barnets kognitiva utveckling. Den korrekta bärpositionen placerar barnet i det rekommenderade höftspridnings läge där vikten avlägsnas från höfterna, så att höftlederna kan utvecklas på rätt sätt. En bärsele ger högsta grad av rörlighet, medan ditt barn sitter säkert och tryggt, du har händerna fria att klara av dina vardagliga uppgifter.

Teknisk Information

  • Tillverkare
  • Cybex
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
*Presentkort gäller vagn för minst 10 000:-, gäller ej produkter och paket på kampanjpris eller Britax Premium Line.

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige