Fri frakt över 499 :-
Förlossningsgaranti
Snabb leverans
Stor butik 
✓ Prisgaranti

Sökresultat

FÅ ETT PRESENTKORT VÄRDE 1000:- VID KÖP AV BARNVAGN ÖVER 10.000:-


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/pyret69.commerz.se/httpdocs/1/1.0.1.0/35/1/p_page.php on line 452

Bugaboo Fox

Bugaboo Fox är Bugaboo's senaste tillskott och en förväntad storsäljare. Denna barnvagn är en helt ny modell från holländska Bugaboo. Precis som deras andra modeller så döper Bugaboo sina barnvagnsmodeller efter djur som symboliserar barnvagnens funktion. Så namnet Bugaboo Fox står för den listiga vagnen, där Bugaboo lånat de bästa idéerna och mest uppskattade funktionerna från deras andra modeller.

Att vagnen blivit 2 kg lättare än den tidigare modellen Buffalo och samtidigt högre liggdel och sittdel än den samma är några av fördelarna med Bugaboo Fox. Vagnen har fått dämpning på både bakhjulen och framhjulen likt den som Runner och Bee har. Ledad bygel, teleskopiskt styre och handtag samt punkteringsfria gummihjul ser vi som en självklarhet! Vilken känsla det är i vagnen och så otroligt lättkörd, vilket vi kände direkt när vi fick provköra den för första gången. Vi har inte fått möjligheten att testat det än men Bugaboo Fox ska gå att stoppa in i bagageluckan på en Mini Cooper, så den blir väldigt kompakt när den fälls ihop.

Förutom att det är en helt ny modell så har Bugaboo ökat möjligheterna för kunden att anpassa vagnen i olika färgkombinationer. Nu kan ni välja färg på chassi, liggdelstyg, sittdelstyg, sufflett, handtag och navkapslar. Låt bara fantasin flöda och kombinera din Bugaboo Fox barnvagn. Nya färger kommer även in i kollektionen i samband med lanseringen av Bugaboo Fox.
* Läs mer
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14

Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige