Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Solskydd

Solskydd När man färdas i bil kan det vara störande för barnet att få solen i ögonen. Dessutom kan det bli väldigt varmt för barnet om solen ligger på, för att inte tala om risken att brännas av solens skadliga strålar. Ett bra solskydd är därför viktigt att införskaffa så att bilresan blir så behaglig som möjligt. Vissa bilbarnstolar har inbyggda skydd i form av en sufflett eller ett skynke, medan andra modeller saknar skydd helt. Oavsett vilken typ av bilbarnstol man har kan det vara en god idé att komplettera med ett passande solskydd för baksätet. UV skydd för de minsta Solskydden ska vara sådana, att de släpper igenom ljus samtidigt som de skyddar. De minsta barnen är oerhört känsliga mot solens skadliga strålar, och ett bra solskydd filtrerar bort det mesta av denna skadliga strålning. Välj en modell som är helsvart och stilren, eller en rolig färgglad variant som barnet kan ha glädje av att titta på under resans gång. Skyddet ska vara enkelt att fästa och täcka ordentligt. Oavsett om du skaffar ett skydd av sufflett-modell eller ett skydd du fäster i bakrutan, så se till att det passar bilbarnstolen eller bilen på ett bra sätt. * Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.