Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Leksaker

Leksaker Vårt stora utbud av leksaker som passar ihop med din bilbarnstol erbjuder allt som ditt barn kan tänkas behöva i leksaksväg under bilfärden! Leksakerna i vårt sortiment är anpassade efter barnets ålder och stimulerar barnets olika sinnen samt hjälper den motoriska utvecklingen. Samtliga leksaker är givetvis fria från skadliga ämnen och är CE-märkta och följer den europeiska säkerhetsstandarden. Vi har leksaker från välkända och högkvalitativa märken så som BRIO, Pingu, Skip Hop, och Bamse. Underhållning under bilfärd Det kan vara långtråkigt att åka bil när man är liten, om man inte tycker om det brummande ljudet så pass mycket att man somnar. Med våra leksaker som passar under bilfärden kommer resan gå som smort, och barnet kommer att ha fullt upp med att undersöka de olika färgglada och stimulerande leksakerna. Oavsett om det är en färgglad och mjuk aktivitetsbok, eller kanske en rolig ny kompis i form av en välkänd karaktär som Bamse eller Pingu, så kommer ditt barn att vara både förtjust och nöjd i baksätet. Kika in på vårt breda utbud av leksaker som passar med din bilbarnstol och hitta dina, och ditt barns, nya favoriter redan idag! * Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.