BeSafe Izi Modular RF i-Size Sunset Melange bilbarnstol

4 495 kr
Leverans 3-7 arbetsdagar

Översikt

Bilbarnstol som passar till bilbasen i samma serie

Detaljer

iZi Modular-familjen är det nya innovativa barnsäkerhetssystemet från BeSafe med en användning från nyfödd till ca. 4 år.

BeSafe iZi modular är ett modulsystem för bilbarnstolar som består av en ISOfix kompatibel bas och två bilbarnstolar. När barnet växer ur babyskyddet kan bilbarnstolen användas på samma bas. Basen kan justeras för att ge mer benutrymme för barnet, vilket innebär barn upp till en ålder av cirka fyra år (105 cm höga) kan resa bakåtvänt.

ENKEL INSTALLATION I BILEN

Babyskyddet och bilbarnstolen kan enkelt installeras på ISOfix-basen. Klicka bilbarnstolen på iZi Modular basen och sen är ni redo att åka. iZi Modular-familjen är ett väldigt flexibelt system och babyskyddet kan även installeras med bilens trepunktsbälte.

KOMFORT FÖR DITT BARN

iZi Modular anpassar sig till ditt växande barn med justerbart nackstöd och bodyhugger. Det enkla magneter håller bältet åt sidan när det inte används. Den unika kombinationen av EPS och skum i stolen tillsammans med mjuk stoppning gör iZi Modular-familjen mycket bekväm. Olika sovställningar gör stolen till det det perfekta valet.

UTMÄRKT SÄKERHET

BeSafe iZi Modular har presterat utmärkt i krocktester och möter kraven av det nya reglementet UN r-129 (i-Size). Det förbättrade sidokollisionsskyddet, Side IMpact Protection + överträffar de högt satta kriterierna som Un r 129 ställer på en bilbarnstol. SIP + i kombination med en medföljande sittkudde och ett huvudskydd med extra stoppning säkerställer att bilstolskonceptet ger överlägsen säkerhet för det växande barnet genom hela användningstiden.

 

 

FÖRDELAR MED IZI MODULAR

  • - Bakåtvänd
  • - Justerbar höjd i 10 steg
  • - Justerbar frontbygel för utökat benutrymme
  • - Magneter som håller internbältet på plats vid i- och urtagning av barnet
  • - Bälteslåset är positionerat framåt för att enklare kunna ta i och ur barnet
  • - Justerbart stödben som tydligt indikerar rätt montering både visuellt och med ljud
  • - Extra stoppning och den mjuka klädseln ger högsta komfort för barnet

 

SE FILMEN HUR BILBARNSTOLEN FUNGERAR


Mer information

Product BrandBeSafe - BeSafe
Bakåtvänt eller framåtvänt åkande?Bakåtvänt och Framåtvänt - Bakåtvänt och Framåtvänt
Garanti2 år - 2 år

Skriv din egen recension

Du recenserar: BeSafe Izi Modular RF i-Size Sunset Melange bilbarnstol