BeSafe iZi Modular paket med bilbas

Tillgängligt: I lager

Från: 9 185 kr

Till: 9 785 kr

Pris som konfigurerad: 0 kr

Översikt

Paket med babyskydd och bilbarnstol med tillhörande bilbas
BeSafe iZi Modular i-Size ISOfix bilbas   +2 495 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 0 kr

Detaljer

BeSafe iZi Modular paket innehållande babyskydd och bilbarnstol samt bilbas som passar till bägge.

iZi Modular-familjen är det nya innovativa barnsäkerhetssystemet från BeSafe med en användning från nyfödd till ca. 4 år. Ett flexibelt system där bilbasen går att använda till både babyskyddet och bilbarnstolen. Babyskyddet går att installera även med bilens 3-punktsbälte.

Med hjälp av den lättmonterade ISOfix bilbasen sker installationen snabbt och säkert. Du vet med gott samvete att babyskyddet / bilstolen alltid är korrekt monterad.

 

Om babyskyddet

Den unika kombinationen av mjukt material och EPS tillsammans med mjuk stoppning i skalet gör BeSafe iZi Go Modular till en bilbarnstol med hög komfort. Integrerad solskärm med ventilation och solskydd SPF 50+ gör att den passar perfekt på barnvagnen som travelsystem.

BeSafe iZi Go Modular skyddar ditt barn på bästa sätt vid en eventuell krock. Det nyutvecklade SIP+ absorberar belastningen av krocken och ökar skyddet vid en eventuell sidokollision. Detta säkerställer att babyskyddet överträffar säkerhetskraven som ställs i reglementet i-Size.

 

Om bilbarnstolen

iZi Modular anpassar sig till ditt växande barn med justerbart nackstöd och bodyhugger. Det enkla magneter håller bältet åt sidan när det inte används. Den unika kombinationen av EPS och skum i stolen tillsammans med mjuk stoppning gör iZi Modular-familjen mycket bekväm. Olika sovställningar gör stolen till det det perfekta valet.

BeSafe iZi Modular har presterat utmärkt i krocktester och möter kraven av det nya reglementet UN r-129 (i-Size). Det förbättrade sidokollisionsskyddet, Side IMpact Protection + överträffar de högt satta kriterierna som Un r 129 ställer på en bilbarnstol. SIP + i kombination med en medföljande sittkudde och ett huvudskydd med extra stoppning säkerställer att bilstolskonceptet ger överlägsen säkerhet för det växande barnet genom hela användningstiden.

 

SE FILMERNA OM

 

Hur du installerar bilbasen

 

Hur babyskyddet fungerar

 

Hur bilbarnstolen fungerar


Mer information

Product BrandBeSafe - BeSafe
Bakåtvänt eller framåtvänt åkande?Bakåtvänt - Bakåtvänt
Garanti2 år - 2 år

Skriv din egen recension

Du recenserar: BeSafe iZi Modular paket med bilbas