Cybex Aton Q Plus babyskydd Autumn Gold

2 899 kr
Leverans 3-10 arbetsdagar

Översikt

Babyskyddet som matchar Cybex Priam

Detaljer

Cybex Aton Q Plus babyskydd för nyfödda upp till 13 kg.

Ett säkert och praktiskt babyskydd från tyska Cybex. Skillnaden mellan Cybex Aton Q och Aton Q Plus är att tygerna i Plus kollektionen matchar Priam kollektionen.

Säkerhet möter Design

Aton Q fortsätter framgången för den prisbelönta Aton babyskydd familjen i Grupp 0+ och har fått utmärkta 1,6 poäng (”BRA”) av den oberoende tyska konsumenttestorganisationen Stiftung Warentest (Test 06/2014) och tilldelades utmärkelsen "BRA" av tyska ADAC. Den österrikiska automobilorganisationen ÖAMTC ger Aton Q betyget "BRA" med historiska högsta betyget för sitt utmärkta sidokrockskydd vid installation med ISOFIX basen. I kategorierna säkerhet och skadliga ämnen fick den betyget "MYCKET BRA".

Samspelet mellan ett smart teleskopisk Linjärt Sidokrockskydd (L.S.P. System) och ett höjdjusterbara nack- och huvudstöd med inbyggd bältesguide garanterar högsta möjliga säkerhet och komfort. En nyutvecklat ”lie-flat” position ger en idealisk sittställning och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet perfekt i linje. Risken för andningssvårigheter för tidigt födda och mycket små nyfödda är därför väsentligt reducerat. En matchande XXL vikbar solskärm med UV50+ solskydd ger även skydd mot vind och regn.

TELESKOPISK L.S.P. SYSTEM

I kombination med det energiabsorberande skalet absorberar det nya teleskopiska linjära sidokrockskydd systemet (LSP System) kraften från en sidokollision.

Det nya teleskopiska linjärt sidokrockskydd system kan enkelt anpassas individuellt. Kraften från en kollision överförs från sidoskyddet och distribueras till bilbarnstolens skal. Det flexibla materialet och strukturen i bilbarnstolen absorberar därefter krafternas påverkan och kanaliserar dem bort från barnet.

 

INTEGRERAD AUTOMATISK HÖJDJUSTERING AV SITSEN

En av de största utmaningarna för säkerhetsingenjörerna är at säkerställa den bästa möjligen transport av för tidigt födda barn och mycket små nyfödda. Halsmuskler och reflexer som ännu inte är tillräckligt välutvecklad kan leda till att barnets huvud tippar framåt så länge det sover, vilket kan medföra allvarliga andningsproblem.

Tillsammans med specialläkare och barnmorskor, och med hänsyn till resultaten av många tester, har Cybex utvecklat en ny funktion som ger den plattaste möjliga liggande ställning och vinkeln mellan huvud, hals och bröst. Risken för andningssvårigheter minskas därmed. Genom att justera nack- och huvudstödet ändras sittvinklen automatiskt och babyskyddet "växer" med barnet. Med denna integrerade automatiska justering, erbjuder babyskyddet även större barn mer utrymme och komfort.

 

JUSTERBART NACK- OCH HUVUDSTÖD

I kombination med det teleskopiska linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P. System) bidrar det justerbara nack- och huvudstödet till det utmärkta sidokollisionsskyddet på Aton Q bilbarnstolen.

Med det nya 8-positions höjdjusterbara nack- och huvudstöd med inbyggd bältesguide, ändras höjden på bältet automatiskt när nack- och huvudstödet justeras. Detta gör tidigare besvärligt arbeta med att justera bältet ett minne blott och reducerar risken för felanvändning.

 

Denna produkt skickas inte utan måste hämtas i vår butik.

RESESYSTEM

Designens DNA från Aton Q sträcker sig över alla PLATINUM produkter och är också närvarande i CYBEX barnvagnar. Med hjälp av enkla adaptrar förvandlas bilbarnstolen tillsammans med Cybex barnvagnar som Callisto, Topaz och Onyx, till ett smart, visuellt harmonisk resasystem. Aton Q kan också kombineras med många andra olika barnvagnsmärken.

 

FÖRDELAR MED CYBEX ATON Q

 • - Teleskopisk Linear Side-Impact Protection (LSP System)
 • - Automatisk höjdinställning av sätet
 • - Höjdjusterbar huvudstöd med integrerad sele guide
 • - Matchande integrerad XXL hopfällbar sufflett
 • - Resesystem med CYBEX och andra märken av barnvagnar
 • - Avtagbar och tvättbarklädsel 30 grader
 • - Monteras med bilbälte eller bilbas (tillbehör)
 • - För nyfödd till 13 kg

 

SPECIFIKATIONER ATON Q

 • - Längd: 65 cm
 • - Bredd: 44 cm
 • - Höjd: 39 -56 cm
 • - Vikt: 4.6 kg

 

SE FILMEN OM ATON Q


Mer information

EAN- - -
Product BrandCybex - Cybex

Skriv din egen recension

Du recenserar: Cybex Aton Q Plus babyskydd Autumn Gold