Emmaljunga Viking

Vagnen Viking- en lättviktare bland vikingarna

Viking är Viking-seriens lättaste och smidigaste modell och väger bara 11,8 kg. Dessutom är den bara 52 cm bred. Denna vagn är lika smidig att köra runt i stan med som att ta med på bussar, i hissar eller på tunnelbanan.

Du kan välja på tre olika chassin när du ska plocka ihop din Viking vagn och dessa skiljer sig åt när det kommer till chassits färg, hjulen och handtaget.

Denna populära vagn kan genomgå en förvandling om familjen växer, det går nämligen att byta till ett Double Viking 735 chassi vid behov. När babyn är liten ligger den tryggt i Vikings liggdel. När barnet växt till sig lite och det är dags att se sig omkring byter du enkelt till sittdelen, som går att använda från 6 månaders ålder. Med det nya chassit skapar du plats för två delar i din vagn, och på så vis kan båda dina små få åka med.

Fräscha och uppiggande reservdelar till din Viking-vagn

Viking är en lätt, smidig och kompakt vagn som kan kompletteras med färgglada sufflettyger. Vill du pimpa vagnen lite extra går det bra att välja bland utbudet av mönstrade modeller.

Med den smarta sidebagen som finns i tillbehörssortimentet skapar du extra förvaringsutrymme, så slipper du packa skötväskan proppfull med extra kläder, filtar och nappar etc. och kan istället ha den redo för det den är avsedd till. Sidebagen är bärbar men kan även fästas på vagnen med ett enkelt enhandsgrepp.

Det finns inga produkter som matchar urvalet