Emmaljunga Super Viking

Super Viking- en robust och stark vagn för upp till 40 kg

Nu har Emmaljunga skapat ytterligare en fantastisk barnvagn med unika kvaliteter. Här har du Super Viking- vagnen som växer i takt med ditt barn och din familj. Med den praktiska Go Double adaptern klarar vagnen en last på upp till 40 kilo och är därmed en ovanligt smidig syskonvagn, endast 57 cm bred.

Det som är bra med Super Viking är att du kan köpa till nya delar vartefter behoven förändras, istället för att behöva köpa en helt ny vagn. Det finns liggdel för bebisen och en sittdel för barn från sex månader. Dessutom finns suffletten i ett flertal härliga färger så att du kan variera din vagns look.

Välj mellan tre olika chassin och mängder av tillbehör

När du väljer super Viking vagn få du välja ett av tre olika utföranden på chassit. Competition har ett chassi i svart lack samt luftkammarhjul och svart handtag, Lounge har ett chassi i cryptonite, whitewall lufthjul och svart handtag och Outdoor är försett med chassi black, offroad lufthjul och ett brunt handtag.

Önskar du extra förvaringsutrymme i din vagn? Köp till den bärbara Sidebagen som enkelt kan fästas och tas av med ett enhandsgrepp på sidan av vagnen. Den fungerar lika bra när du utökat din vagn till syskonvagn med Go double adaptern.

Självklart finns även andra tillbehör som åkpåsar, skötväskor etc. att köpa till denna vagn. Småbarnslivet ska vara praktiskt och det blir det om du har en fungerande vagn med smarta tillbehör.

Det finns inga produkter som matchar urvalet