Emmaljunga Super Nitro

Super Nitro – en supervagn från Emmaljunga

Har du inte hittat riktigt rätt barnvagn ännu utan letar fortfarande efter den optimala vagnen? Kolla hitåt! Här har du Super Nitro, en smidig och smal barnvagn med ett chassi i lättviktsstål och klädsel i en rad snygga och diskreta färgtoner där ditt barn kan vila skönt upp till 3-årsåldern. Sittdelen är vändbar så du väljer själv om barnet ska sitta och titta mot dig eller framåt.

Super Nitro kan givetvis kompletteras med en mängd praktiska tillbehör. I utbudet finns till exempel åkpåsar, åkbrädor och fotsack för de lite större barnen, och City Korg Supreme eller Super Viking korg för de allra minsta, till och med nyfödda barnen. Super Nitro kan även på ett smart sätt fungera som Travel System för bilbarnstol med hjälp av den Car Seat Adapter som också finns bland tillbehören.

Super Nitro – en allroundvagn anpassad för all sorts terräng

Du kan köra både stadskörning och offroad med din Super Nitro vagn från Emmaljunga, och du märker ingen större skillnad. De stora, svängbara framhjulen gör svängarna lätta och smidiga, även på grus, på ojämnt underlag och i snöslask.

Super Nitro har en extra smal design då den är anpassad för trånga passager i till exempel tunnelbanor, bussar och hissar. Detta till trots är sittdelen lika rymlig och bekväm som vilken annan Emmaljunga barnvagn som helst och ditt barn sitter skönt under hela färden.

Det finns inga produkter som matchar urvalet