Emmaljunga Scooter 4

Scooter 4 S Edge – när du ställer krav på din barnvagn

Tycker inte du också att själva namnet Scooter 4 S andas tuffhet? Det tycker vi, och det stämmer verkligen när det gäller den här vagnen. Du kan använda Scooter 4 S så snart ditt barn klarar av att sitta själv och eftersom den har en extra lång sittdel kan barnet åka i den under flera år.

Scooter 4 S är en smidig och enkelt hopfällbar vagn som tar minimal plats i bilen. Den finns i olika färgval och med lättvikts- alternativt lufthjul beroende på vilken modell du väljer. Det finns även separata hjulpaket att köpa, och utöver de, många andra tillbehör. Modellerna heter Lounge, Outdoor och Competition- de två första levereras med lufthjul medan den sistnämnda kommer med lättviktshjul.

Skön och lättmanövrerad sittvagn med svängbara framhjul

Om man känner behov av en lättsvängd och smidig vagn som är snygg och fungerar bra vid stadskörning så är Scooter 4 S ett solklart val. Det robusta chassit i lättviktsstål är hållbart och finns i flera tuffa färger så att du kan få till exakt den look du önskar.

Hjulen på scooter 4 S är både svängbara och avtagbara. Detta underlättar inte minst vid stadskörning. De kan dessutom låsas så att du enklare kan köra över till exempel en strand eller på ojämnare terräng som i skogen, om du skulle vilja ge dig ut på sådana äventyr.

Det finns inga produkter som matchar urvalet