Emmaljunga City Cross

Kör kors och tvärs i staden med Emmaljungas prisbelönta City Cross vagn

City Cross är Emmaljungas lätta allroundvagn som gjort stor succé. Den finns i sex olika färgval och är gjord i hög hållfast lättviktsstål för låg vikt, komfort och styrka – en liten och nätt vagn med kompakt format som enkelt kan fällas upp och ihop.

Alla City Crossmodeller har slitstarka lättviktiga hjul och det finns även extra hjulpaket att köpa till. Modellerna Competition, Lounge och Outdoor skiljer sig lite åt då de levereras med ECCO hjul, Whitewall AIR hjul respektive Offroad AIR hjul. Vagnen kommer med detaljer som insekts- och solskyddsnät och är kvalitetstestad enligt EN1888:2012.

City Cross tar sig fram i vilken terräng som helst

Man kan lätt luras att tro att City Cross är en ren stadsvagn. Det stämmer dock inte alls. Vagnen är lika smidig och lättkörd och har samma goda köregenskaper oavsett terräng. Den är dessutom vändbar, så du kan låta ditt barn sitta antingen framåt- eller bakåtvänd, för att få lite variation.

Emmaljungas City Cross vagn kan kompletteras med en City Korg Supreme eller en Super Viking Korg i en färg som matchar ditt val av vagnsutförande, om du skulle vilja använda den redan från nyfödd ålder. Den kan dessutom användas som Travel System för din bilbarnstol om du köper till en Car Seat Adapter, som finns bland alla fantastiska tillbehör för den här vagnen.

Det finns inga produkter som matchar urvalet