Crescent Marathon

Dra på joggingskorna och hitta formen med Crescent Marathon

Är du van att motionera regelbundet så börjar det snart krypa i kroppen när du fått barn. Du vill hitta tillbaka till formen så snabbt som möjligt men nu har du ett annat uppdrag som är ännu viktigare- att se efter ditt lilla barn.

Det ena behöver dock inte utesluta det andra. Nu finns joggingvagnen Crescent Marathon, avsedd för aktiva mammor och barn som gillar frisk luft. Med Crescent Marathon kan du och ditt barn ge er ut på långa behagliga turer i snabbt tempo. De 3 robusta, luftpumpade hjulen på 16" klarar vilket underlag som helst och stötdämpningsfunktionen är maximerad i denna sportiga kärra. Dessutom kan du själv hålla koll på kaloriförbrukning, avverkad distans, hastighet, hjärtslag mm. via den inbyggda färddatorn.

Den lilla sitter säkert i Crescent Marathon

Crescent Marathon hänger med i snabba svängar och högt tempo och det är viktigt att den lilla sitter tryggt och säkert i vagnen. Med CFA, det system för säkerhetsbälten som används i bilbarnstolar, höjer Crescent säkerhetsnivån ett snäpp. Skivbromsens funktion optimeras genom att den tillverkas i metall istället för gummi och dessutom kompletteras den av en parkeringsbroms.

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning
 

FRI VINTERGÅVA VÄRD 595:-
SVART MINIÅKPÅSE

vid köp av barnvagn för minst 3000:-
Vid köp av vagn för minst 10.000:- får
du även ett presentkort värt 500:-