Crescent Easy

Crescent Easy- förenklar din vardag

Vill du ha en duovagn av toppkvalitet med svängbara framhjul och vändbar sittdel? Då är Crescent Easy något för dig. Denna praktiska lättviktsvagn har ett chassi av aluminium, vilket väger så lite som 7,5 kg. I kombination med liggdel eller sittdel uppgår vikten till 10,5 respektive 11,2 kg.

Crescent Easy har låsbara framhjul och till de nyare modellerna av vagnen finns särskilda snöhjul som tillval. Överlag är detta en smidig vagn för den som vill kunna vara aktiv tillsammans med sitt barn.

Crescent Easy-gör det lätt för kroppen

Crescent Easy passar som sittvagn från ca 6 månaders ålder, men kan med fördel användas redan från början med tillköpt liggdel. Detta är en smidig vagn som är ergonomiskt utformad för att ditt barn ska kunna åka bekvämt och bra. Sittdelen är vändbar så att du kan ha barnet vänt framåt eller bakåt mot dig själv och suffletten har en tittlucka så att ditt barn ska kunna se allt det spännande som händer omkring er under promenaderna.

Styret är ställbart med knäled och vagnen är lätt att fälla ihop till kompakt storlek för exempelvis packning i bilen. Babyskydd går att fästa på vagnen med hjälp av en särskild adapter.

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning
 

FRI VINTERGÅVA VÄRD 595:-
SVART MINIÅKPÅSE

vid köp av barnvagn för minst 3000:-
Vid köp av vagn för minst 10.000:- får
du även ett presentkort värt 500:-