Crescent Classic

Crescent Classic – en riktigt klassiker!

Crescent står för kvalitet och vare sig du köper en cykel eller en barnvagn från Crescent så vet du att det är kvalitet du köpt. Crescent Classic har blivit bäst i test i ett flertal bedömningar och det finns skäl till det. Klassisk design i kombination med innovativa funktioner som motsvarar de behov som finns hos den moderna familjen är ett vinnande koncept.

Crescent Classic har aluminiumchassi vilket minimerar vikten och tar bort risken för rost. Chassits ovala form ökar bärigheten i materialet och det vändbara handtaget har ett skönt, mjukt grepp. Vagnens välmönstrade lufthjul gör att det blir lättare att ta sig fram och du kan byta körriktning med bara en enkel handrörelse.

Crescent Classic – en vagn man lägger märke till, även i mörker!

De många fördelarna gör att man lägger märke till denna vagn. Låsmekanismer, förvaringskorg och hög markfri gång för att nämna några. Kör du i mörker med din barnvagn kan du dessutom lita på att bilister och andra medtrafikanter ser er. Vagnen har nämligen ett stort antal inbyggda reflexer på både chassit och textildelarna!

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning