Bugaboo Fox

BUGABOO FOX - Årets nyhet 2018

Bugaboo Fox är Bugaboo´s senaste tillskott och en förväntad storsäljare, ta chansen att förhandsboka er Bugaboo Fox redan idag för leverans den 1:e Mars.

Denna barnvagn är en helt ny modell från holländska Bugaboo. Precis som deras andra modeller så döper Bugaboo sina barnvagnsmodeller efter djur som symboliserar barnvagnens funktion. Så namnet Bugaboo Fox står alltså för den listiga vagnen, där Bugaboo lånat de bästa idéerna och mest uppskattade funktionerna från deras andra modeller.

Att vagnen blivit 2 kg lättare än Buffalo och samtidigt högre liggdel och sittdel än den samma är några av fördelarna med Bugaboo Fox. Vagnen har fått dämpning på både bakhjulen och framhjulen likt den som Runner och Bee har. Ledad bygel , teleskop handtag och punkteringsfria gummihjul såg vi som en självklarhet. Men vilken känsla det var i vagnen och så otroligt lättkörd den var när vi fick provköra den för någon vecka sedan. Vi har inte testat det än men Bugaboo Fox ska gå att stoppa in i bagageluckan på en Mini Cooper, så den blir väldigt kompakt när den fälls ihop. Låt oss återkomma inom kort med fler trevliga funktioner när vi testat den lite längre.

KOMBINERA BUGABOO FOX I OLIKA FÄRGER

Förutom att det är en helt ny modell så har Bugaboo ökat möjligheterna för kunden att anpassa vagnen i olika färgkombinationer. Nu kan ni välja färg på chassi, liggdelstyg, sittdelstyg, sufflett, handtag och navkapslar. Låt bara fantasin flöda och kombinera din Bugaboo Fox barnvagn. Nya färger kommer även in i kollektionen i samband med lanseringen av Bugaboo Fox.

per sida
  1. 1
  2. 2

Stigande ordning

Bugaboo Fox barnvagn Waves

Från: 12 710 kr

Till: 14 320 kr

Bugaboo Fox barnvagn Ruby Red

Från: 12 710 kr

Till: 14 320 kr

Bugaboo Fox barnvagn Red Melange

Från: 12 710 kr

Till: 14 320 kr

per sida
  1. 1
  2. 2

Stigande ordning