Britax Smile II Tillbehör

Britax Smile 2 – tillbehör som får dig att le

Det är viktigt att ha rätt saker med när man ger sig ut på hel-eller halvdagsäventyr tillsammans med sitt lilla barn. En stabil och lättstyrd barnvagn typ Britax Smile 2 är en grundförutsättning för en lyckad promenad. En stor varukorg nertill för eventuell shopping, utfällbar sufflett som skyddar mot såväl vind som solsken och möjlighet att vända barnet både framåt och bakåt är några av de egenskaper som gör Britax Smile 2 till en bestående favorit hos dagens småbarnsföräldrar.

Liggdelen går att köpa i olika färg och kan kombineras med den klassiskt svarta åkpåsen från Britax som håller minstingen varm och skön oavsett väderlek. Dessutom finns både myggnät och regn skydd som passar till vagnen.

Britax Smile 2 tillbehör – finns när du behöver dem

Britax babyskyddsadapter ökar säkerheten när den lille börjar få spring i benen och det inte är läge att klättra ur vagnen. Med Britax Smile 2 tillbehör är du alltid förberedd och kan njuta av promenaden istället för att skynda hem. Britax talar inte om vad du behöver, utan ser till att ha det redo för dig när du vill ha det. Vad det än är.

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning