Britax B-Ready Tillbehör

Var beredd - med Britax B-ready tillbehör

Som småbarnsförälder gäller det att alltid ligga steget före och vara beredd på att vad som helst kan hända längs vägen. Be Ready! Det kan börja regna, du kan behöva handla, din lille skyddsling kan behöva äta mellanmål på vägen eller kanske sova en stund i vagnen. Oavsett vad så är barnvagnen Britax B-ready en bra start, med många tillbehör att välja på.

En tillköpt liggdel eller en andra sittdel kan vara smidigt om du har två småttingar med dig ut. Den extra sittdelen har sufflett med solskydd och fönster och monteras enkelt dit på vagnen. Annars gör du tvärtom och fäster en B-Ready Adapter för Babyskydd på din vagn.

Hungrig eller leksugen – Britax B-ready tillbehör löser allt

B-ready lekbord monteras enkelt på vagnen framför ditt barn. Det är stabilt och har höga kanter som hindrar såväl leksaker som smörgåsar från att glida iväg. En inbyggd mugghållare håller ordning på drycken och snart är magen glad igen. I din snygga Cosmos black skötväska från Britax förvarar du blöjor, våtservetter och annat som kan behövas. Väskan är dessutom enkel att hålla ren och innehåller bland annat en särskild kylväska, praktisk för promenader på varma dagar.

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning