Britax Affinity Tillbehör

Britax Affinity - tillbehör att älska

Har du valt vagnen som heter Britax Affinity så finns en rad läckra tillbehör att skämma bort dig och den lille med. Kombinera exempelvis med en tunn men värmande, vattenavvisande Shiny åkpåse i valfri färg eller en tjockare, slitstark Performance åkpåse. Den stabila Britax Affinity liggkorg har höga kanter och fungerar lika bra i vagnen som på golvet. Den finns i traditionellt svart men även i ljusare toner som till exempel Mineral Lilac, Lagoon Green och Flame Red.

Det finns även sittklädsel och sufflett till Britax Affinity, i samma härliga nyanser. Klickbara babyskydd ökar säkerheten för ditt barn och finns att köpa extra till din Affinity-vagn, och visst är det dessutom snart läge för en sprillans ny skötväska?

Det går som på hjul - med Britax Affinity tillbehör

Britax Affinity är en vagn som har dubbel fjädring och mindre swivelhjul fram, vilket fungerar perfekt när underlaget är torrt och rent. När vintern närmar sig och du ska köra fram din vagn i snö och slask kan ett par stora terrängdäck dock vara att föredra. Du monterar dem enkelt på din vagn på bara ett par sekunder. Stabiliteten ökar och det blir genast lättare att köra.

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning