Britax Tillbehör

Smartare och roligare med Britax tillbehör

Att skämma bort sitt barn med det bästa av det bästa när det gäller säkerhet och komfort i bilen, barnvagnen eller annat borde vara en självklarhet för alla föräldrar. Dessutom är det roligt att shoppa barngrejer när man nyss blivit förälder.

Det kan dock vara svårt att veta vad man ska välja i den djungel av tillbehör som finns i butikerna. Britax är ett etablerat och pålitligt kvalitetsmärke, och deras tillbehör lever upp till dina förväntningar. Köp till exempel Britax termoöverdrag, huvudstöd eller sätesskydd till bilen, eller varför inte skämma bort er med det senaste när det gäller liftar, terränghjul eller solskydd till vagnen?

Britax- mästare på barn, mästare på tillbehör

Britax är experter på barns och föräldrars behov av praktiska funktionella tillbehör och erbjuder därför en rad olika produkter som kommer att göra livet både roligare och enklare i vardagen. Smutsiga små stövlar får hellre åka med i bilen om man har en Britax sparkmatta monterad på baksidan av framsätet och en baksätesspegel låter dig hålla bättre koll på dina barn under bilfärden. Lyxiga Britax tillbehör som muggförvaring, snacksbrickor och lekbord monteras enkelt på din vagn och gör söndagspromenaden ännu bättre för hela familjen.

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning