Britax B-Motion 3

Britax B-motion 3 – för dig med god smak och höga krav

Britax strävar ständigt efter att utveckla och förbättra sina produkter och med vagnen Britax B-motion 3 blir detta extra tydligt. Här går stil hand i hand med praktiskt tänkande vilket resulterar i att denna vagn är fylld av smarta funktioner som passar för den aktiva småbarnsföräldern av idag. Smidigt enhandsgrepp, luftfyllda däck som i kombination med vagnens bakre fjädring ger behaglig mjukhet och stabilitet under körning och en snygg framtoning i färgerna Cosmos Black/Silver och Flame Red/Black ger dig allt du kan önska av din vagn.

Britax B- motion 3 har flera lutningslägen, inklusive ett plant liggläge för de allra minsta. Du kan använda vagnen till barn från nyfödd ålder och upp till 17 kg.

Med Click & Go blir Britax B-motion 3 ett komplett travel system

Genom att köpa till CLICK & GO®- adaptrar, liggdel och babyskydd skapar du ett omfattande travel system som gör din Britax B- motion anpassningsbar för alla typer av turer. Din egen komfort under körningen säkrar du med hjälp av det justerbara handtaget och sedan är du och din baby redo att ta er an vilken terräng som helst!

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning