Britax Affinity

Känn samhörigheten - med Britax Affinity

Den senaste versionen heter Britax Afinity 2 och är avsedd för barn från 6 månader och upp till 17 kilo. Vill du använda din Britax Affinity redan från början går det att köpa till separat liggdel eller babyskydd.

Vagnen är elegant och stilren i sin design, med valbar färg på både chassi och klädsel. Traditionellt svart eller grått, eller ljusare varianter som vitt eller klara pastelltoner finns att välja på när du ska skapa just din favoritkombination. Vänd ditt barn framåt eller bakåt och justera höjden på handtaget efter din egen längd. Den mjuka stötdämpningen gör turen behaglig för såväl dig som ditt barn. Britax Affinity är vagnen som blir ett med den som kör, och med den som åker i vagnen så klart.

Kompakt, smidig och anpassningsbar – Britax Affinity har allt

Britax Affinity är en smidig vagn som kan vikas ihop till ett kompakt paket vid packning i bil etc. Dessutom har den ett automatiskt ihopfällningslås som håller ihop den under bilresan. Den väger minimalt och har hjul som snabbt kan monteras av vid behov. Kort sagt- Britax Affinity är barnvagnen som har allt du kan önska. Och till och med lite till.

per sida

Stigande ordning

Britax Affinity2 Black

Från: 6 990 kr

Till: 8 985 kr

Britax Affinity2 Ocean Blue

Från: 6 990 kr

Till: 8 985 kr

Britax Affinity2 Flame Red

Från: 6 990 kr

Till: 8 985 kr

Britax Affinity2 Wood Brown

Från: 6 990 kr

Till: 8 985 kr

Britax Affinity2 Lagoon Green

Från: 6 990 kr

Till: 8 985 kr

per sida

Stigande ordning