Baby Jogger City Select

City Select – vagnen som växer i takt med familjen

Det USA-baserade företaget Baby Jogger har i sin innovativa produktion skapat City Select, en megaflexibel barnvagn som går att göra om till syskon- eller tvillingvagn. Denna multifunktionella vagn går att förändra och kombinera utifrån hur barnens och ditt behov förändras. När barnet är riktigt litet är en bekväm liggdel ett måste, men allteftersom barnet växer vill de hellre kunna sitta och titta sig omkring på allt det spännande som händer utanför vagnen.

Som förälder måste du kunna lita på att din vagn uppfyller de behov som finns. Det finns ett stort utbud av smarta tillbehör till denna vagn, och med sina 18 olika möjliga kombinationer kan City Select garanterat bli den vagn som passar er bäst. Med Quick fold-funktionen fäller du enkelt ihop vagnen vid behov.

City Select- den smarta vägen

City Select erbjuder inte bara en rymlig och mångsidig vagnslösning utan är även designad med stort säkerhetsfokus och praktiskt tänk. Därför har vagnen både stora, punkteringsfria hjul med extra fjädring, justerbart fempunktsbälte, hopfällningslås och handbroms.

För att turen ska bli extra bra för hela familjen är sätet förlängningsbart, fotstödet ställbart och handtaget av teleskopmodell. Tryggt, bekvämt och säkert!

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning