Baby Jogger City Premier

City Premier – vändbar sittvagn med bakaxelfjädring

City Premier från Baby Jogger är en modern barnvagnsmodell med extra rymlig sittyta på såväl längden som bredden. Den är anpassad för barn från 6 månaders ålder upp till ca 3,5 år och har en fjädringsfunktion på bakaxeln vilket skapar ett behagligt gung vid körning. Vill du använda vagnen redan från födseln så kan du köpa till en särskild liggdel för spädbarn. City Premier har ett svart, svetsat chassi i aluminium för maximal hållbarhet och prestanda. Hjulen är av modell större och rullar smidigt på de flesta underlag. Den vändbara sittdelen kan fällas till flera lägen och är ergonomiskt designad. Förlängningsbart fotstöd ger extra komfort till det lite större barnet.

City Premier- optimal vagn med en rad bra egenskaper

På City Premier finns en rad bra detaljer som till exempel frontbygel, delbart fempunktsbälte och en stor varukorg. Suffletten har solskydd 50+ och går riktigt långt fram. Dessutom har den en tittlucka med magneter.

City Premier kan fällas ihop som den är, med sittdelen fortfarande fastmonterad. Ett automatiskt lås slår till när vagnen fälls ihop, vilket gör att vagnen stannar i hopfällt läge vid t.ex. transport i bil.

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning
 

FRI VINTERGÅVA VÄRD 595:-
MINIÅKPÅSE

vid köp av barnvagn för minst 5000:-
Vid köp av vagn för minst 10.000:- får
du även ett presentkort värt 500:-