Baby Jogger City Elite

Baby Jogger City Elite – den smidiga stadsvagnen

Baby Jogger ger dig City Elite, en barnvagn vars smidighet och lätta manövrering kommer att slå dig med häpnad. Den är lyxigt designad med ett mjukt fjädrande framhjul som är såväl snurrbart som låsbart.

City Elite passar som namnet antyder bra för turer i stadsmiljö men det vore dumt att påstå att det är det enda. Vagnen är även anpassad för att klara tuffare turer i lite mer varierad terräng. Oavsett underlaget så åker ditt barn mjukt och bekvämt tack vare en skönt vadderad sits och stora robusta punkteringsfria hjul på 12". Viktkapaciteten inklusive eventuell extra last är 34 kg så den här kvalitetsvagnen kan hänga med er under flera år!

Design och praktiska funktioner- City Elite är vagnen som har allt

Med Baby Jogger Elite kan du förlita dig på den smarta Quick fold-funktionen när du ska fälla ihop din vagn och packa in den i bilen. Även om du håller ditt barn på ena armen kan du, med ett enkelt enhandsgrepp, fälla ihop vagnen utan att klämma fingrarna, eller riskera att vagnen skadas.

Vagnen har ett infällbart vind- och regnskydd samt sufflett med 50+ solskydd. Sitsen är vadderad och fällbar till bekvämt liggläge.

per sida

Stigande ordning
per sida

Stigande ordning