Troll Nicole skötbord vit top

785 kr
Leverans 3-10 arbetsdagar

Översikt

Skötbordstopp till Troll spjälsängar

Detaljer

Nicole skötbordstopp från Troll - smidigt vid små utrymmen

Det är mycket som ska rymmas i hemmet de första åren i barnets liv. Ibland måste man som förälder hitta nya innovativa lösningar, speciellt när man har ont om plats. Det är där Trolls skötbordstopp Nicole kommer in! Det här är ett mycket praktiskt och smidigt skötbord som sparar plats så att badrumsytan eller barnrumsytan kan användas till andra saker. Skötbordstoppen Nicole monteras enkelt på spjälsängen. Den har höga sarger som ger en extra säkerhetsnivå till barnet, vilket känns tryggt för hela familjen. Om man som förälder kompletterar med en mjuk skötbädd från NG Baby är sedan skötbordet komplett.

 

Skötbordstoppen Nicole fungerar till flertalet spjälsängar

Skötbordstoppen Nicole är avsedd att monteras på spjälsängar med bäddmåtten 60 cm x 120 cm, och passar därmed de flesta av Trolls spjälsängar.

Som alla Trolls möbler och produkter görs Nicole skötbordstopp i massiv björk, men även i MDF. Den målas i en vattenbaserad, giftfri, vit färg som faktiskt kommer från Sverige. Trolls möbler och produkter testas i rigorösa säkerhetskontroller, både inom företaget och genom oberoende institut. Detta för att de ska klara av både de europeiska och de amerikanska säkerhetsstandarderna.

MÅTT

  • - Bredd: 55 cm cm
  • - Djup: 73,7 cm

Mer information

Product Brand--- None --- - --- None ---

Skriv din egen recension

Du recenserar: Troll Nicole skötbord vit top