Troll Linda skötbord vit

1 195 kr
Leverans 3-10 arbetsdagar

Översikt

Funktionellt skötbord i vitt

Detaljer

Skötbordet Linda från Troll - funktionellt och stilrent

Skötbordet Linda är funktionellt, klassiskt och stilrent. Dess enkla design som fokuserar på funktion gör att det smälter in lätt i både barnrum och badrum. Både på sidorna och bak vid huvudet har skötbordet Linda en sarg som skyddar barnet. Detta skötbord har en höjbar och sänkbar hylla för förvaring, otroligt praktiskt då man som förälder själv kan bestämma hur stort utrymmet behöver vara. På så sätt kan hyllan anpassas efter både blöjor, tvättlappar och andra hygienartiklar. Man kan även få plats med annan förvaring eller sophink under skötbordet Linda. Det kan vara smidigt när man själv villa utforma blöjstationens funktioner.

 

Skötbordet Linda kan kompletteras med andra produkter

Detta skötbord ingår i serien Linda, varifrån man även kan köpa till exempel en spjälsäng. Kompletterar man därefter med textilier från NG Baby, som till exempel en skötbädd och påslakanset i matchande mönster så blir barnrumsinredningen perfekt!

Som alla Trolls möbler är skötbordet Linda kontrollerat både av Troll och diverse oberoende institut för att uppfylla de europeiska och de amerikanska säkerhetskraven.

MÅTT

  • - Bredd: 59 cm
  • - Djup: 78 cm cm
  • - Höjd: 101,5 cm
  • - Skötbäddsmåtten: 55 x 75 cm

Mer information

Product Brand--- None --- - --- None ---

Skriv din egen recension

Du recenserar: Troll Linda skötbord vit