Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Säng- och vagghimmel

Säng- och vagghimlar -vackra och lugnande inredningsdetaljer i barnrummet

Säng- och vagghimlar är inte bara en vacker inredningsdetalj i barnrummet, utan fyller även en funktion för barnet. Föreställ dig själv att ligga under en mjuk och luftig sänghimmel som stänger ute världens många intryck när du ska sova. För barn är allt nytt, och för en liten bebis kan det vara oerhört skönt att få sålla bland dagens intryck när det är dags för sömn. Då passar en trygg och mysig sänghimmel perfekt. Den skapar en känsla av lugn och trygghet när barnet blickar uppåt och sakta men säkert somnar.

Vi har säng och vagghimlar i olika designer

En säng- eller vagghimmel kan fästas antingen vid långsidan av sängen eller på kortsidan, för att få olika effekt. Vi har flertalet olika säng- och vagghimlar i olika designer. Dels har vi raka sänghimlar som kommer i mjukt bomullstyg, med eller utan detaljer i färg. Vi har även säng- och vagghimlar med volang, för en otroligt söt effekt. Som vanligt lägger vi yttersta vikt vid att materialen vi jobbar med ska vara fria från kemikalier och vara vänliga mot barns hud. Med en sänghimmel kan föräldrar skaffa sig en mjuk och fin inredningsdetalj i barnrummet som även babyn har stor glädje av.

* Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.