Fri frakt över 499 :-
Förlossningsgaranti
Snabb leverans
Stor butik 
✓ Prisgaranti

Sökresultat

FÅ ETT PRESENTKORT VÄRDE 1000:- VID KÖP AV BARNVAGN ÖVER 10.000:-

Påslakanset

Påslakanset som tål en barndom

Hos oss hittar du en mängd olika påslakanset för barnsängar av olika storlekar. Vi tycker det är väldigt viktigt att våra påslakanset är allergisäkra och lägger därför stor vikt vid det samt att de kommer utan kemiska tillsatser. Detta för att skydda barn så länge som möjligt från konstiga ämnen. Vi köper därför endast in material som är certifierat att använda till påslakanset för barn. Alla våra påslakanset är gjorda i tålig 100 % bomull eller linne. De tål att tvättas ofta, och ska kunna kombineras efter behov och smak.

Våra påslakanset

Våra påslakanset hittar du i storlekar anpassade för barnsängar tänkta för olika faser av barndomen. De kommer i en mängd olika färger och mönster, men alla passar fint in i barnrummet, oavsett om de är klarröda, bimönstrade eller i pudriga pasteller. Så oavsett om du letar efter lekfulla, stilrena, eller söta påslakanset för barnsängen så har vi något som passar. Vi kan även passa på att nämna att vi erbjuder påslakanset som är speciellt anpassade efter barn med astma och allergi och dessa är certifierade av Allergy UK. Kika gärna runt i vårt sortiment och se vilket påslakanset som skulle matcha med den övriga inredningen i barnrummet.

* Läs mer
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14

Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige