Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Madrasser

Madrasser till barnsängar

Vi är stolta över våra egna madrasser till barnsängar. De håller hög standard och är alla allergitestade för att inte påverka ditt barn negativt. Vi erbjuder i princip två olika typer av madrasser, futuremadrassen och bäddmadrassen. Bäddmadrassen ska ses som ett komplement till själva huvudmadrassen, och höjer komforten för barnet ytterligare. Våra madrasser kommer i olika storlekar anpassade för såväl vaggor, spjälsängar som för junior- och växasängar. Madrasserna för växasängarna har ett smidigt påbyggnadssystem. Vi kan även göra måttbeställda madrasser om en kund har speciella önskemål.

Två olika typer av madrasser

Vår Futuremadrass är en mjuk och behaglig madrass med god luftcirkulation. Dess fyllning består av återvunnen polyesterfiber, vilket ger en bra spänst och bärkraft. Ettertyget är avtagbart och kan lätt tvättas i 60 grader maskintvätt. Själva madrassen rengörs genom att spolas av i dusch i ca 40 grader utan tvättmedel. Efter tvättningen kramas vattnet ur madrassen. Bäddmadrassen som kompletterar futuremadeassen finns där om extra komfort för barnet. Den skyddar även futuremadrassen från smuts och damm, och gör det enklare att hålla sängen ren. Bäddmadrassen har en fyllning av återvunnen termofil utan kemiska tillsatser. Yttertyget är 35 % bomull och 65 % polyester, och bäddmadrassen kan smidigt tvättas i maskin 60 grader.

* Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.