Sökresultat

JUST NU! FÅ ETT PRESENTKORT PÅ 1.000 kr vid köp över 10.000 kr ♥

Myspölar

Myspölar>

En myspöl är en underbart mjuk liten plats för ditt barn att leka i eller sova i. Den är praktisk om ni samsover för att skydda barnet och skapa en trygg miljö. Den passar även för att skapa ett litet bo i spjälsängen under den första tiden, då spjälsängen kan verka enorm och lite skrämmande för det nyfödda barnet. En myspöl är även en mysig plats att leka i när barnet ska lära sig att sitta själv. Det är inte lätt att behärska denna nya förmåga, och visst kan det vara så att man faller omkull lite då och då! Då är det skönt att falla mjukt mot myspölens kanter som stöttar och dämpar fallet.

Mångsidig myspöl

En myspöl kan alltså användas till lek, till sömn och även i vissa fall som alternativ till ett skötbord eller skötunderlägg. Barnet får sin egna lilla plats att leka på som är trygg, säker och där barnet har plats med sina leksaker och kanske en kompis! Du som förälder kan vara trygg i vetskapen om att barnet har det bra och har en mjuk yta att falla tillbaka på när barnet över att sitta helt själv. Perfekt även för när barnet ligger på mage och över nackmusklerna.

* Läs mer
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige