Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Lampor & Nattlampor

Lampor & Nattlampor

Det är läggdags, och det är den tiden på dagen som ska vara rofylld, rolig och något som barnet ser fram emot. Men mörkret kan vara lite läskigt. Vad var det som lät? Vad kom den skuggan ifrån, och finns det monster under sängen? Det är nu det är bra att ha en fin och säker nattlampa till hands för att bekämpa monstren! Vi har nattlampor och lampor för barnrummet i olika utföranden så att rummet får tillräcklig belysning men även ett trevligt utseende.

Mer än belysning

En lampa är så mycket mer än belysning. Det är även en inredningsdetalj som gör massor för ett rum och dess utseende. En nattlampa är om möjligt ännu viktigare. Det är ju det magiska verktyget för många barn som garanterat håller alla monster borta! Satsa gärna på en nattlampa som barnet kan ha med sig i sängen. Med dagens LED-lampor blir inte nattlampan varm, och kan utan problem följa med som ett extra gosedjur. Det ger barnet en trygghetskänsla, samtidigt som det är mysigt att somna till det mjuka skenet av lampan. Vi har även lampor som spelar en vaggvisa, projicerar ett mönster på taket eller väggen eller ändrar färg, välj den som passar er!
* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige