Sökresultat

JUST NU! FÅ ETT PRESENTKORT PÅ 1.000 kr vid köp över 10.000 kr ♥

Förvaring

Förvaring

Ett barn behöver mycket saker. Leksaker, blöjor, nappar, kläder, hygienprodukter… ja listan kan göras lång. Till allt detta behövs givetvis smart och praktisk förvaring! Helst ska det dessutom vara i ett format som tilltalar ögat, som smälter in i rummet och blir en del av inredningen. Under denna kategori hittar du smarta och snygga förvaringslösningar för barnrummet så att alla saker hittar sin plats. Vi har förvaringslådor med hjul, lock, utan lock, som kan hängas upp, i tyg, plast, papper och trä. Det finns med andra ord något för alla smaker!

Snyggt och stilrent

Förvaringslösningar behöver inte vara tråkiga. Förutom de större förvaringsmöblerna kan det vara trevligt med korgar för leksakerna i olika material, små lådor och askar för de mindre sakerna, och kanske en väggförvaringslösning av tyg? Oavsett tycke och smak så hittar du säkert en snygg och praktiskt lösning för just ert barnrum så att alla de viktiga sakerna kommer till rätta och hittar sin egen plats i hemmet. Ett barnrum ska vara barnsligt, och det kan även få reflekteras i förvaringsmöblerna tycker vi. Därför är alla våra förvaringslösningar sådana som barn garanterat kommer att tycka om och vilja ha i sitt rum!
* Läs mer
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige