Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Byråer

Byrån - den smarta lösningen för barnrummet

Om det är någonstans i hemmet som det behövs smidig förvaring så är det väl ändå i barnrummet. Både små och stora barn behöver mycket förvaring, till en början kanske mest för praktiska saker såsom blöjor, skötlappar och kläder och lite senare i livet kanske förvaringen hellre används för leksaker och andra roliga ting. Då kommer en byrå väl till pass! Hos oss hittar du otroligt fina byråer i stadig nordisk björk som är tillverkade för att hålla i generationer. Med en klassisk och ren design passar deras byråer in i de allra flesta hem.

Praktiska förvandlingsbara byråer

Det smidiga med byråer är även att de kan agera som skötbord/skötbyråer under de första levnadsåren. Många av byråerna kommer med avtagbara skötdelar, vilket är perfekt när man som förälder vill kunna använda möbeln även efter småbarnsåldern! Tillverkare har för övrigt höga kvalitetskrav. De kontrollerar varje steg av tillverkningsprocessen fram till att den färdiga byrån lämnar fabriken. De använder alltid giftfri, vattenbaserad färg samt giftfritt lim och deras möbler är gjorda för att klara av både rådande säkerhetsstandarder.

* Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Black Week erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller att nyttja i efterhand. Gäller ej produkter  Britax Premium Line eller Cybex Platinum.