Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

BLACK WEEK ÄR IGÅNG | KAMPANJ PÅ HELA SORTIMENTET!

Vagnhängen

Vagnhängen När solen tittar fram kan det vara skönt att kunna skärma av vagnen när det är dags för att sova middag. Sol eller inte, så kan det vara bra att kunna ge barnet lite lugn och ro och begränsa intrycken från omvärlden. Ett fint och praktiskt vagnhänge kan då komma väl till pass. Det praktiska hänget fästs med krokar på vagnens sufflett och ger en avskärmning som är luftig och ventilerande samtidigt som det skyddar barnet mot vind, regn, sol och intryck när det är dags att vila en stund. Olika material och märken Vårt sortiment av vagnhängen kommer i olika material och från välkända märken. Alla modeller är universella och passar till alla typer av vagnar som har en sufflett. Vissa vagnar har en förlängbar sufflett, och då kan vagnhänget inte användas korrekt, så kolla först om din sufflett går att förlänga. Vagnhänget fungerar perfekt under tiden ditt barn är litet nog att ligga i vagnens liggdel. Det kan med fördel även användas i en sittvagn, men ger inte samma täckande effekt då. Främst är det tänkt för att användas under barnets första månader när man vill ge barnet en enskild och lugn vilostund. * Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Black Week erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller att nyttja i efterhand. Gäller ej produkter  Britax Premium Line eller Cybex Platinum.